Set & sket

Så er vi godt i gang med sæson 2021-22

Vi startede efterårets møderække i september med en fælles drøftelse af klubbens strategi og mål for vores indsats. Opdelt på forskellige områder; projektstøtte, medlemmer, fundraising og pr. Efter mødet har de enkelte udvalg arbejdet videre med overordnet målsætning og indsats.

September var også måneden, hvor vi var i biografen – i Gentofte Kino – hvor vi så filmen om Ruth Bader Ginsberg i selskab med andre klubber og gæster.

I oktober havde vi den glæde at kunne mødes til middag og en smuk klassisk koncert fremført af violinist Christine Bernsted og pianist Ramez Mhaanna i den svenske kirke på Østerbro i København – også i selskab med andre klubber og gæster. En smuk aften i selskab med dejlige mennesker, god mad og drikke og en fabelagtig smuk musikalsk oplevelse rigere.

På novembermødet fortalte vores medlem, landskabsarkitekt Helle Nebelong om et fantastisk projekt, som hun arbejder på; en kæmpestor sansehave i Illinois, som Helle har arbejdet på i et par år, og som forventes færdig den 15. august 2022. Træer, buske og mange, mange planter, en prærie, en mosaikflod med fisk, cykelbane, musikområde med instrumenter af træ (fra Danmark) og meget mere. Helle er kendt verden over i sin branche og har hele verden som sin arbejdsplads.  Efter Helles indlæg fik klubbens udvalg mulighed for at gennemgå deres fremadrettede strategi,  ideer og tanker til fremtidig indsats. Ved et senere møde følges der op på dette.

På novembermødet kunne vi også fejre Susi Alsfelts runde fødselsdag – 85 år og still going strong. Susi har været medlem af Zonta i 37 år og været en vigtig aktør i det frivillige arbejde med at støtte kvinder. Ud over Zonta har Susis virke spændt bredt – fra Gentoftes skolevæsen i 33 år og flittig skribent af flere rejse og kogebøger til Gentofte Seniorråd, formand i Gentofte Kulturforening på 27. år, næstformand i Dansk-Thai Forening og stor rejseaktivitet i både Thailand, Malaysia, Congo og Angola. Susi har sin faste base i Gentofte. Vi siger i Zonta Kbh II stort tillykke med fødselsdagen, som vi var så heldige at kunne fejre sammen med hende på vores klubmøde.

I december står den på hyggeligt julemøde på restaurant Stranden i Gentofte. Vi glæder os til at ses igen.