Sommerudflugt på Konventum i Helsingør

Zonta Kbh 2 inviterer til en spændende dag – søndag den 4. august kl 14.00 – med guidet besøg på Konventum
og efterfølgende kaffe/the og kage.
I samlet gruppe vil vi opleve kunstsamlingen på Konventum (tidligere LO Skolen) ledsaget af en af husets faste kunstguider. Vi vil høre historien om husets spændende arkitektur, og hvordan kunstsamlingen startede. Vi kommer også i dybden med nogle af husets største værker.
Konventum blev bygget i 1969 af arkitekterne Karen og Ebbe Clemensen og Jarl Heger. Konventum fremstår som en arkitektonisk tidslomme, der præsenterer dansk arkitektur og håndværk fra midten af det 20. århundrede, gennem høj kvalitet og skønhed.
Konventums kunstsamling består af over 1.200 værker af moderne kunst fra 1950’erne og frem til i dag. Konventums kunstnere omfatter bl.a. markante personligheder som Katrine Ærtebjerg, Asger Jorn, Carl-Henning Pedersen, Kurt Trampedach, Egil Jacobsen og Kristian Hornsleth.
Efter rundvisningen serveres kaffe/the og kage. Og vi planlægger samtidig et lille lotteri 😊.
Pris for deltagelse inkl. kaffe/the/kage: 225 kr. pr. person.
Vi mødes på Konventum, Erling Jensens Vej 1, 3000 Helsingør, hvor der er gode parkeringsmuligheder.
Med offentlig transport kan tog til Helsingør anbefales, herfra går bus nr. 353 hver halve time til Hellebo Park, kun 5 minutters gang fra Konventum. Hvis der er behov for det, vil vi forsøge at arrangere afhentning på Helsingør Station, dog i begrænset omfang.
Tilmelding på Zontabilletten.dk eller til xne@nectarcph.dk med samtidig betaling til Zonta Kbh II på bankkonto.nr. 1551-10269075 og angivelse af navn/navne. OBS! Der er begrænset antal pladser.

Nyheder

3. november 2023

16 days of activisme

Zonta says NO to violence against women I perioden 25. november til 10. december kan du ved at bære denne orange sløjfe, bidrage til at skabe opmærksomhed om vold mod […]

Læs mere SE ALLE NYHEDER
Zonta Kbh II