Kvinders rettigheder for begyndere

Zonta Hillerød er vært for foredraget, Kvinders rettigheder for begyndere, når, Forskningens Døgn markeres over hele landet fra den 19.-26. april.

I Hillerød kan du møde Siff Lund Kjærgaard i Frivilligcenteret mandag den 22. april kl. 18-19.30.

Siff Lund Kjærgaard har forsket i grønlandske kvinders rettigheder. I dag er hun forskningsassistent og administrativ koordinator ved JUST SOCIETY, Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet

Hun kalder sit foredrag for ’Kvinders rettigheder for begyndere’. Foredraget tager udgangspunkt i FNs menneskerettigheder og de rettigheder, der arbejdes med gennem FNs Kvindekonvention samt den tilhørende Kvindekomité bl.a.vold, kvinders sundhed, abort, økonomi og klimaforandringer.

Siff Lund Kjærgaard giver også et kritisk blik på Danmark og Rigsfællesskabet i forhold til kvinders rettigheder, for måske er vi slet ikke så gode, som vi tror.

Foredraget er gratis og åbent for alle interesserede, men tilmelding er nødvendig.

Hvad: Kvinders rettigheder for begyndere, foredrag. Forskningens Døgn.

Hvem: Siff Lund Kjærgaard, forskningsassistent og administrativ koordinator ved JUST SOCIETY, Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet.

Hvor: Frivilligcentret, Fredensvej 12C, 3400 Hillerød

Hvornår: Mandag den 22. april. Kl. 18-19.30

Tilmelding: På mail zonta.hilleroed@outlook.dk senest fredag den 19. april.

 

Nyheder

3. november 2023

16 days of activisme

Zonta says NO to violence against women I perioden 25. november til 10. december kan du ved at bære denne orange sløjfe, bidrage til at skabe opmærksomhed om vold mod […]

Læs mere SE ALLE NYHEDER
Zonta Kbh II